Jakou podobu může mít kryt na mobil Honor 8A

V nabídce mnoha obchodů, které prodávají obaly a kryty na Honor 8A a další typy smartphonů, se můžete setkat s krásnými knížkovými pouzdry. Doslova hrají pastelovými barvami a mohou být krásným oděvním a módním doplňkem. I pro muže.

mobily na stole

Květinové motivy a motivy motýlů – květiny a motýli jsou vnímány jako něžná a křehká stvoření a hodí se spíše k ženám, zatímco muži jsou „tvrďáci“ a měli by spíše dávat přednost technice, alkoholu nebo automobilům – tak toto je pouze otřepaná propaganda, vedená v podobném duchu, jako s fotbalem a hokejem. Je spousta mužů, kteří dají před fotbalem přednost horolezecké stěně nebo horskému kolu či stolnímu tenisu. A stejně tak je spousta mužů, ač nemusí být homosexuálně orientovaní, kteří jsou zahrádkáři a zasloužili se např. o propagaci květnatých luk (i v některých městech), aby tu byl dostatek potravy pro hmyz a motýly. Co takhle změnit propagandu na něco prospěšného? Bez hmyzu bychom zahynuli, nikdo by neopyloval rostliny, které jíme, a ten alkohol (včetně piva) by pak ani nebylo z čeho vyrábět.

kryty na mobil

Růžová pro chlapy? Doba, kdy růžová barva oděvu či obuvi na mužském těle vyvolávala posměch, je snad dávno za námi. Dnes se můžete setkat s pánskými růžovými košilemi, tričky, batohy, teniskami, žabkami i domácí obuví. Růžová knížková pouzdra na mobil z eko-kůže (stoprocentního polyuretanu) mohou nosit muži i do společnosti a přispět tak k bourání dogmat, která byla typická hlavně pro dvacáté století. Mimochodem, víte, že v době renesance byla růžová barvou, kterou muži naopak velmi vyzdvihovali, především z řad šlechty?

Výhody knížkového pouzdra – kromě krásného vzhledu jde hlavně o výrobek velmi praktický. Uvnitř máte k dispozici kapsy na bankovky či doklady, můžete z něj vytvořit stojánek pro sledování filmů a hlavně máte telefon chráněný ze všech stran docela spolehlivě před hrubým zacházením, vlhkostí a prachem.