Neuvěřitelné se stalo skutečností

Tak to si právě teď možná říkáte vy jako nevěsta. Váš přítel se „konečně“ odhodlal a po pár společně strávených letech si konečně budete moci říkat manželé. Jenže, svatby jsou v dnešní době opravdu předraženou záležitostí a vy se tak snažíte si co nejvíce věcí udělat svépomocí, abyste alespoň na této položce v celkovém rozpočtu trochu ušetřili? Děláte si sama dekorace nebo za pomoci vašich kamarádek to společně ladíte a budete zdobit? Jenže zatím máte jenom nějaký koncept, ale hmatatelné věci jste ještě nepořídila? Nebojte se, hlavní je, že máte nějakou představu, teď už si jí budete jenom realizovat, aby váš den byl jako z pohádky a abyste si ho užila kvalitně nejen vy a váš budoucí manžel, ale také všichni svatebčané. Rozhodně se nebojte zapřáhnout vaše příbuzné či kamarádky, pokud se nabízejí, věřte, že připravit svatbu také zabere nějaký ten den.

bílí andělé

Hosté to budou obdivovat

Dekoranční andělé nebo dekorativní lampa, kterými ozdobíte stoly, popřípadě nějaké vedlejší odkládací stolky, udělají opravdu hodně. Do toho ještě pořídíte nějaké vázičky a do nich vhodíte květiny, nebo ještě pořídíte další dekorace jako jsou svíčky a různé ozdobičky, které ke svatbě patří a máte hotovo. Sejděte se se všemi pomocníky jeden až dva dny předem a zdobte, zdobte, zdobte. Nejen na fotkách to pak bude vypadat kouzelně, ale svatebčané budou doslova u vytržení, jak moc dobře se na vaší svatbě budou cítit a vy jakbysmet.

dekorativní lampa

Navíc takové předměty dále můžete využít ještě – není to investice, která by propadla v zapomnění. Buď jimi můžete obdarovat příchozí hosty jako poděkování, že přišli na svatbu a třeba vám finančně přispěli, nebo si jimi můžete ozdobit vaši terasu nebo si je volně dáte do bytu a budou vám tak sloužit dál. Nebudete se tedy muset trápit s tím, že byste se třeba chovali neekonomicky a neekologicky, protože tato investice se vám určitě vrátí.